Home » Lerenduiken

Leren duiken

Vanwaar die passie voor het duiken?

Vanaf een bepaald punt in de ruimte boven de Grote Oceaan, lijkt de hele Aarde blauw! Het is in deze enorme hoeveelheid water dat de eerste levensvormen ontstonden en nog steeds houdt ze alle aardse leven, inclusief de mens, in stand.

Zonder dit water zou de planeet overdag te warm en 's nachts bar koud zijn. We weten al veel over de onderwaterwereld, maar het vormt ook de laatste grote wildernis op aarde. De onderwaterwereld fungeerde het grootste gedeelte van de geschiedenis van de aarde als laboratorium voor de evolutie van het leven. Tegenwoordig wordt algemeen erkend dat ze de grootste diversiteit aan leven op aarde bevat. Hoewel ook niet-duikers worden aangetrokken door tropische eilanden, stranden, blauw/groene wateren en kleurrijke riffen, kunnen enkel duikers ook genieten van diepe wanden, de sfeer van wrakken, de observatie van zeedieren en onderwaterlandschappen.

Het is dit dat ons bij Passioned Divers samen brengt. Duikers die het één en ander gezien hebben, ervaren instructeurs en actieve enthousiaste mensen die willen blijven duiken en verkennen. Daarbij maakt het voor ons absoluut niet uit waar je hebt leren duiken, of waar je voorkeuren naar uit gaan. Voor elk wat wils! Wel is het belangrijk dat je met duiken bezig wilt zijn......  Wij zijn geen duikschool waar je voor €149,00 een onderwater ademcursus krijgt en ze je liever zien vertrekken als je geen vervolgopleiding boekt! Dat ga je hier niet tegen komen. DUIKEN doen wij.

Contact

+32 485 613 085 info@passioneddivers.be Meer info

CETO Partner

Passioned Divers
officieel partner van
CETO Passion for Diving