Home » Opleidingen » Padi open water diver lerenduiken

Kwaliteits duikopleidingen

Bekijk ons aanbod

Cursus Padi Open Water Diver

Haal je brevet!  Leer duiken met de PADI Open Water Diver Cursus

Heb je altijd al willen leren duiken, nieuwe avonturen ontdekken, of gewoon de magische wereld onder de golven willen zien, dan begint het hier! Leer duiken met PADI.

De PADI Open Water Diver cursus is wereldwijd de populairste duikcursus, en heeft miljoenen mensen geintroduceerd tot de avontuurlijke duik lifestyle.


Wat ga je leren?

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit drie onderdelen

  • Kennisontwikkeling van basis principes betrekking hebbende op duiken,
  • Aanleren van basis duikvaardigheden in beschut water,
  • Open Water Duiken om vaardigheden te toetsen en op ontdekking te gaan! 

Heb je ooit een Discover Scuba Diving experience of resort cursus doorlopen, dan kunnen de vaardigheden daar aangeleerd meegrekend worden in het bekomen van de volwaardige PADI Open Water Diver brevettering.


Voorvereisten

Ten einde in te stappen in de PADI Open Duiker cursus of Junior Open Water Duiker cursus, moet je 10 jaar of ouder zijn.


The Fun Part

Het leuke deel van deze cursus is . . . wel, eigenlijk zo'n beetje alles, want leren duiken is gewoon ongelofelijk. Je zal voor het eerst onder water ademhalen ( iets dat je nooit zal vergeten ), gewichtloos zweven door het water en je zal dàt leren wat nodig is om een gebrevetteerd duiker te worden. Gedurende de cursus, maak je tenminste 5 duiken in beschut water en 4 duiken op locale duikplaatsen met je PADI Instructeur.


Welke duikuitrusting gebruik je?

Tijdens de PADI Open Water Diver cursus, leer je de basis scuba uitrusting, inclusief een duikcomputer en standaard accesoires gebruiken. De uitrusting is volledig aangepast aan de locale omstandigheden.


Het studiemateriaal dat je nodig hebt

PADI biedt een verscheidenheid aan thuis-studie materialen aan voor de Open Water Diver cursus. Wij raden het complete starterspakket, met boek en DVD aan! PADI’s Open Water Duiker materialen dekken alles wat je moet weten aangaande basis duikvaardigheden, terminologie en veiligheids procedures. Over ieder concept lees je een beschrijving en bekijk je een video demonstratie. Vervolgens spring je in het zwembad, of een beschut deel van buitenwater om deze vaardigheden te oefenen met je instructeur. Later, als een gebreveteerd duiker kan je het cursus materiaal gebruiken als een gids voor verdere duikavonturen en om het geleerde te herbezien.


Start vandaag nog!

Je hoeft niet te wachten om te beginnen. Dit is een zeer flexibele cursus en in principe kan dagelijks inschrijven. Bij Passioned Divers zijn we geen brevetten fabriek, na module drie van de beschutte duiken krijg je een persoonlijke instructeur toegewezen en die begeleid je samen met de ploeg tot aan je brevettering. Het is ook deze ploeg die zal zorgen dat je bij ons meer bodemtijd krijgt dan bij welke andere duikschool in België dan ook! 


Cursusdata

De Padi Open Water cursus is een flexcursus en wordt het hele jaar door aangeboden. Neem contact met ons op om je in te schrijven. Dit kan via het inschrijfformulier, maar ook per telefoon (+32 485 613 085) of email info@passioneddivers.be